BRASSERIE FOREEST 

Suggesties

VOL-AU-VENT met frietjes
STOOFVLEES met witloofslaatje en frietjes
ZALMMOOTJE met rijst en ratatouille

Hapjes om te delen

VARIATIE AAN TAPENADES met breekbrood
MANCHEGOKAAS met vijgenchutney en Mechelcornbrood
PORTIE SUPERANOHAM   


Namiddag 14u-18u

SPELTPANNENKOEK
RIJSTPAP
DAME BLANCHE
CHOCOLADEMOUSSE
CRÈME CATALANE


Voorgerechten

SOEP VAN DE DAG
CARPACCIO VAN GELE EN RODE BIET
KAASKROKETJES
GARNAALKROKETJES
DUO VAN KAAS- EN GARNAALKROKET
COQUILLE

                                                                                                                     

Salades

SALADE MET QUINOA
LINZENSALADE MET GELAKTE KWARTEL
CAESARSALADE


Hoofdgerechten                                                                                                       

Pasta
SPAGHETTI BOLOGNAISE “FOREEST”
ZALMPASTA

Vis
NOORDZEETONG MEUNIÈRE
KABELJAUW met spruitjes en waterkerscoulis

Vlees
TATAKI VAN RUND
FILET PUR
HERT

Veggie
HEALTHY SALAD
POT-AU-FEU

Nagerechten

RIJSTPAP
DAME BLANCHE
CHOCOLADEMOUSSE
CRÈME CATALANE
SABAYON VAN KARMELIET (PER 2 PERSONEN)